Op Sint Martinus is elk kind ‘Ién de Bleuj’.

 

Elk kind groeit en bloeit op z’n eigen manier, in z’n eigen tempo. Net zoals bloemen en bomen dat doen. Een mooie bloei vraagt om verzorging, aandacht en geduld. Dat bieden we op basisschool Sint Martinus. Bij ons kan en mag elke leerling vanuit z’n eigen kracht bloeien. We ondersteunen en stimuleren kinderen. En we dagen ze uit in hun natuurlijke ontwikkeling. Dat doen we met b(l)oeiend onderwijs. Door samen te delen, net als Sint Martinus die zijn mantel deelde. En door met elkaar verantwoordelijk en veilig te werken en leren.

Sint Martinus school

Aanmeldingsformulier

Heeft u interesse in onze school, dan bent u natuurlijk altijd welkom om langs te komen op de openhuis momenten die op 3 momenten in het schooljaar gepland staan (18 november 2019; 12 maart 2020 en 15 mei 2020) of op afspraak. Onze leerlingen van groep 8 geven u graag een rondleiding door onze school en vertellen u over onze werkwijze. Vervolgens is er ruimte om met ons ingesprek te gaan en kunt u, uw vragen aan ons stellen.

 

Als u uw kind bij ons wil aanmelden en hij/zij is nog geen 4 jaar, dan kunt daarvoor het aanmeldingsformulier 4 jarigen downloaden en ingevuld bij ons inleveren. Uiteraard mag dit ook per mail.

Als uw kind momenteel al op een basisschool zit en u wilt het bij ons aanmelden, nodigen wij u van harte uit voor een gesprek.

 

Aanmeldingsformulier 4 jarigen

Nieuws & Actueel
Kalender
21 december Kerstvakantie
25 december 1e kerstdag
26 december 2e kerstdag
31 december Oudejaarsdag
1 januari Nieuwjaarsdag
22 februari Voorjaarsvakantie
10 april Goede Vrijdag
12 april 1e Paasdag
Schoolwebsite door SchouderCom
Cookies voorkeuren